Beşiktaş'ta Valentin Rosier'e Kayserispor maçının ardından ceza verilmesi gündemde!

Beşiktaş'ın, Kayserispor'a 2-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası maçında çeyrek finalde elenmesi sonrası maçta kırmızı kart gören Fransız futbolcu Valentin Rosier'e yönetimden ceza gelecek.

04.03.2022-12:35 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-12:52)

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne erken havlu atan ve Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlar ile şampiyonluk yarışından çok uzaklaşan Beşiktaş'ta tek hedef Ziraat Türkiye Kupası olarak kalmıştı. Beşiktaş'ta tek hedef haline gelen kupanın kazanılmasına büyük önem verilirken siyah beyazlılar şok bir şekilde kendi evinde Kayserispor'a 2-1 yenilerek kupaya veda etti. Beşiktaş'ta Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenilmesinin ardından Valentin Rosier hakkında da kritik bir ceza verileceği gündemde. 

Disiplinsiz tavrı sabırları taşırdı

Beşiktaş'ın, Kayserispor'a 2-1 yenilerek elendiği karşılaşmada son dakikalarda gördüğü kırmızı kartla teknik heyeti ve yönetimin sabrını taşıran futbolcu hakkında ceza verilmesi gündemde. 90+3'te 2. sarıdan takımını 10 kişi bırakan Fransız futbolcunun bu hareketini yönetimin karşılıksız bırakmayacağı konuşuluyor. 

Rosier'e Kayserispor maçı sonrası ceza verilmesi gündemde.

Para cezası verilecek

Siyah beyazlı takımda yöneimin takımın teknik direktörü Önder Karaveli'nin raporu doğrultusunda futbolcuya kırmızı kart vereceği aktarıldı. Futbolcunun ise gördüğü kırmızı kart nedeniyle takım arkadaşlarından ve taraftarlardan özür dilediği öğrenildi. Fransız futbolcu yediği kırmızı kartla ilgili olarak, 'Çok hırslıydım ama ikili mücadelede kırmızı kartı görecek bir harekette bulunmadım. Hakemin takdiridir. Belki de yanlış gördü. Çok üzgünüm.' şeklinde konuştu. 

Valentin Rosier, geçen sezon gösterdiği performansla takımın çifte kupa şampiyonluğunda önemli rol oynarken bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaşatıyor. Fransız futbolcu bu sezon gösterdiği performans nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çekmeye başladı.  Bu anlamda futbolcunun takımdaki geleceği de sorgulanmaya başlanmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal