Beşiktaş'ta Önder Karaveli, Galatasaray maçı öncesi futbolcularına uyarılarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Galatasaray derbisi öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu.

12.03.2022-11:13 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-11:13)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı Medipol Başakşehir beraberliği ile kapatan Beşiktaş, hafta içerisinde Barcelona deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Gözler derbiye çevrildi

Hafta boyunca Galatasaray ile oynayacağı derbi karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta gözler Pazartesi oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi.

besiktas antrenman

Futbolcularına uyarılarda bulundu

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Önder Karaveli, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından futbolcularına uyarılarda bulundu. Önder Karaveli, yapmış olduğu uyarılarda ;

' Rakibimizin ligde içinde bulunduğu durum kimseyi yanıltmasın. Daha önce ligde oynadıkları Trabzonspor ve Avrupa'daki Barcelona karşılaşmalarında gördük ki büyük maçlara çok farklı bir konsantre olup çıkıyorlar. Bu yüzden çok dikkatli olmalı ve son hazırlıklarımızı buna göre yapmalıyız. İşimiz hiç kolay değil, Rakibimiz nasıl büyük maçlara farklı bir anlayışla çıkıyorsa, biz de aynısını yapmalıyız. Derbilerin atmosferi her zaman farklı olmuştur. Bu yüzden dikkatli olup, hatasız oynarsak istediğimiz sonuçla sahadan ayrılabiliriz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal