28.12.2021-12:35 (Son Güncelleme:28.12.2021-12:52)


1

Süper Lig'de ilk yarının kapanış karşılaşmasında siyah beyazlılar, Konyaspor'un konuğu oldu. Beşiktaş'ta sakatlanan futbolcu Pjanic ise maçın ardından hakemlere isyan etti.



2

Süper Lig'de ilk yarının kapanış karşılaşmasında Beşiktaş ile Konyaspor arasında zorlu bir karşılaşma oynandı. Oynanan kritik mücadele 1-0 Beşiktaş'ın mağlubiyeti ile sonuçlanırken, siyah beyazlıların Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'in maçın ardından oynanılan maçın hakemlerine yönelik olarak söylediği sözler gündeme oturdu.



3

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde siyah beyazlılar deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaştı. Mücadele Konyaspo'un 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.



4

Yıldız futbolcunun yerine Atiba geçti. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu karşılaşmanın ardından ise hakemlere yoğun tepki gösterdi.



5

Yıldız futbolcu Miralem Pjanic devam eden açıklamalarında, 'Görüntüler nettir, hakemler ne yaptıklarını biliyor. Geçen maçta da darbe aldım ama ne diyeyim? Biz oynuyoruz, onlar karar veriyor.' şeklinde açıklamalara yer verdi.



6

Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'in yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Yıldız futbolcunun hakemlere karşı söylediği sözler özellikle sosyal medyada gündem oldu. Futbolcuya özellikle Beşiktaş taraftarlarından yoğun destek geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR