Beşiktaş'ta Miralem Pjanic sezon sonunda Barcelona'a geri döneceğini açıkladı

İspanyol devi Barcelona'dan kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Miralem Pjanic, takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

05.03.2022-13:37 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-13:37)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın sezon başında büyük ses getiren transferi Miralem Pjanic, kiralık olarak transferiyle futbol dünyasının gündemine oturmuştu.

Taraftarlar merak içerisinde bekliyordu

Miralem Pjanic'in takımdaki geleceğini merak içerisinde bekleyen siyah beyazlı taraftarlara ise kötü haber geldi. Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'e verdiği özel röportajda Boşnak yıldız sezon sonunda Barcelona'ya geri döneceğini açıkladı.

Miralem Pjanic Beşiktaş

Boşnak yıldız sezonun sonunda...

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic, siyah beyazlı takımdaki geleceği ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

' Futbol rotam net değil. Barcelona ile 2 yıl daha sözleşmem var. Sezon sonunda Barcelona'ya geri döneceğim. Şunu söylemek isterim, Beşiktaş da benim için Juventus ve Barcelona kadar önemli bir kulüp haline geldi. İstanbul'un her zaman kalbimde önemli bir yeri var. ' ifadedelerini kullandı.

Pjanic'in Beşiktaş performansı

İspanyol devi Barcelona'dan sezon başında Beşiktaş kadrosuna katılan Miralem Pjanic, tüm kulvarlarda toplamda 22 karşılaşmada süre alırken, gol atma başiarısı gösterememiş ancak 4 asist yapmıştı. Ayrıca Miralem Pjanic, siyazlı formayla 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal