Beşiktaş'ta Larin Ve Atiba Antrenmana Katıldı

Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Rizespor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına başladı.

26.04.2021-16:22 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-16:24) Beşiktaş'ta Larin Ve Atiba Antrenmana Katıldı

Siyah beyazlılarda arkada adalesinde ağrı hissettiği için Kayseri maçında oynayamayan Atiba takımla birlikte antrenmanlara başlarken sakatlığı bulunan Larin takımdan ayrı düz koşu yaptı.

1 GÜNLÜK İZİN VERDİ

Beşiktaş, Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

HAFİF İDMAN YAPTIRDI

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Hes Kablo Kayserispor maçında oynayan futbolcular, rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamladı. Diğer futbolcular, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. 

LARİN VE ATİBA ANTRENMANA KATILDI

Antrenman, kondisyon koşuları sonrası yapılan ayak tenisi oyunları ile sona erdi. Antrenmana arka adalesindeki ağrıları nedeniyle Kayserispor maçında oynayamayan Atiba ile sakatlığı bulunan Larin de katıldı. Siyah beyazlılar, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını, yarın (27 Nisan) saat 12.00’de yapacağı çalışmayla tamamlayacak. Yarın saat 16.00’da özel bir uçakla Trabzon’a gidecek olan Beşiktaş, karayoluyla Rize’ye geçerek kampa girecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal