Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında büyük eksiklerle Çaykur Rizespor deplasmanına giden Beşiktaş ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında sahadan beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, tam iki kez öne geçtiği Çaykur Rizespor deplasmanında 2-2'lik beraberlikle birlikte sahadan 1 puanla ayrıldı.
Beşiktaş'ın yaklaşık olarak 12 eksikle gittiği Çaykur Rizespor deplasmanında gollerini Michy Batshuayi ve 17 yaşında ilk kez Süper Lig'de A takım forması giyen Emirhan İlkhan kaydederken, ev sahibi ekip Çaykur Rizespor'da ise goller golcü oyuncu Joel Pohjanpalo'dan geldi.
Koronavirüse yakalandığı için takımın başında olamayan Önder Karaveli'nin yerine Çaykur Rizespor maçında sahada olan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, Rize'de 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;
' Bugün çok iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Maçın büyük bir bölümünde topa pozisyon bulan bizdik. Çok güzel goller attık. Birçok gol pozisyonuna girdik, bunları değerlendiremedik. İki tane duran toptan gol yedik. Orada biraz daha dikkatli olabilseydik, bireysel olarak hataları engelleyebilseydik, maçı kazanmamız çok daha kolay olurdu. Futbolun kaderi böyle. Bulduğumuz pozisyonu değerlendiremezsek maalesef kalemizde gol oluyor. Dolayısıyla maç 2-2 berabere bitti. İzleyenler için güzel bir maç oldu. Beşiktaş için de zor bir maç oldu. Çok zor şartlar altında, sınırlı sayıda oyuncularımız ile çok iyi maç çıkardığımızı düşünüyorum. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Rizespor’a da başarılar diliyorum.