Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan Transfer Açıklaması!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde yapılacak olan transfer hamleleri ile ilgili olarak merak edilen açıklamalarda bulundu.

26.01.2022-10:13 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-15:43)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta bu sezon özellikle de ligde büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş, Önder Karaveli ile sezon sonuna kadar devam etme kararı almıştı.

BEŞİKTAŞ TRANSFER YAPACAK MI?

Spor Toto Süper Lig'de başlayan ara transfer döneminde Beşiktaş'ın nasıl bir yol izleyeceği merak içerisinde bekleniyor.


EMRE KOCADAĞ AÇIKLADI

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Spor Toto Süper Lig'de başlayan ara transfer döneminde yapacakları hamleler ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Amacımız hem kadro dışı olan futbolcuları göndermek hem de kaliteli bir stoper almak. Vida gibi bir oyuncuya alternatif bulmak tabii ki zor. İtalya ve Almanya'dan üç stoperi takip ediyoruz. Ama şu anda bu transferi yapmamız mümkün değil. Çünkü Ljajic, Douglas, Lens ve Hasic halen kadromuzda bulunuyor. İstediğimiz stoperi alabilmemiz için bu oyuncuları gönderip maliyetlerinden kurtulmamız gerekiyor. Bu işi en kısa sürede bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz. ' ifadelerini kullanarak transfer konusunda siyah beyazlıların merak ettiği açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal