01.09.2021-16:56 (Son Güncelleme:01.09.2021-17:18)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Domagoj Vida için Suudi Arabistan Ligi ekipkerinden Al-Ettifaq'tan gelen dudak uçuklatan teklif reddedildi.



2

Beşiktaş ile sözleşmesinin son senesine giren Domagoj Vida için transfer döneminin sonuna gelirken Suudi Arabistan takımı Al-Ettifaq'tan çok ciddi bir teklif geldi.



3

Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Ettifaq, Domagoj Vida transferi için Beşiktaş'a bonservis ücreti olarak tam 5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.



4

Ayrıca Hırvat yıldız Domagoj Vida'ya 2 yıllık kontrat ve 5 milyon Euro net maaşın dışında ekstra olarak kendisine sunulan bonuslarla 15 milyon Euro'yu bulan dudak uçuklatan bir sözleşme önerildi.



5

Suudi Arabstan Kulübü Al-Ettifaq'ın yetkililerinde Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve futbol hayatına burada devam etmek istediğini ileten Domagoj Vida'nın bu tutumunun Beşiktaş yönetimi tarafından çok beğenildiği öğrenildi.



6

Beşiktaş ile olan sözleşmesinin son senesine giren tecrübeli futbolcu Domagoj Vida için senelik ücretinde bir indirim talep ederek uzatmak için kısa süre içerisinde görüşmelere başlayacağı öğrenildi.



7

2017-2018 sezonunda Beşiktaş kadrosuna Ukrayna Ligi ekiplerinden Dynamo Kiev'den bonservis ücreti ödenmeden kadroya katılmıştı. Beşiktaş formasıyla tam tamına 136 karşılaşmada sahaya çıkan Domagoj Vida, bu karşılaşmalarda 15 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ayrıca Domagoj Vida, Beşiktaş formasıyla birlikte 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Lig şampiyonluğu kazanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR