06.10.2021-10:05 (Son Güncelleme:06.10.2021-10:27)


1

Siyah beyazlılarda takımın yıldız isimleri Cyle Larin, Domogaj Vida ve Josef de Souza ile sözleşme uzatmaları sürüyor fakat futbolcularda net anlaşma sağlanamıyor.



2

Siyah beyazlılarda sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin, Domagoj Vida ve Josef de Souza için kollar sıvandı. Beşiktaş takımın yıldız futbolcularını elinden kaçırmak istemezken futbolcuların takımda kalmasına çok önem veriyor. Fakat 3 futbolcunun menajerleri ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş futbolcuların yüksek maaş talepleri nedeniyle problem yaşıyor.



3

Alınan son haberlere göre 1.6 milyon Euro maaş teklifi alan Cyle Larin yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret konusunda diretiyor.



4

Öte yandan Hırvat yıldız Domagoj Vida'nın menajerinin 1.8 milyon euro maaş teklifini kabul etmediği ve 2.7 milyon euro istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



5

Josef de Souza'nın menajerinin ise 1.5 milyon Euro'luk teklife sıcak bakmadığı ve 2 milyon euro'da anlaşma yapmak istediği belirtiliyor.



6

Görüşmeleri şuan donduran Beşiktaş yönetimi ise 3 isimle devre arasında yeniden pazarlık yapacak. Beşiktaş görüşmelerin sezon sonuna kadar uzamasına asla sıcak bakmıyor. Geçen sezonki çifte kupalı başarıda büyük pay sahibi olan futbolcular hem Beşiktaş taraftarının hem de Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR