Beşiktaş'ta Bütçe Krizi!

Coronavirüs sebebiyle mali açıdan zor zamanlar yaşayan Beşiktaş yönetimi, maaş bütçesini yarı yarıya azaltma kararı verdi. Fakat bu olay, teknik patron Sergen Yalçın'ı rahatsız etti.

28.05.2020-12:54 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-12:51) Beşiktaş'ta Bütçe Krizi!

Takımın mali açıdan geçirdiği sıkıntılara ek olarak yeni tip coronavirüs aşamasının da eklenmesinin sonrasında Beşiktaş, ekonomik bir dar boğaza sürüklenmişti.

Bu yaşananların sonrasında 35 milyon euro civarında olan maaş bütçesini yarı yarıya azaltma kararı veren siyah- beyazlı yöneticiler, kararı teknik adam Sergen Yalçın’la iletti.

Yeni düzenleme çerçevesinde sınırların bu miktar üzerinden belirleneceğini aktaran idareciler, yüksek ücretleri olan futbolcuları da gönderme kararı aldıklarını Yalçın’a belirtti.

'ANADOLU'DA BİLE 18 MİLYON EURO'

Teknik direktörlük kariyerinde; Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor’u yöneten Sergen Hoca'nın ise, "Anadolu takımlarının bütçesi bile 18 milyon euro... Eğer başarı istiyorsak ona göre takım kurmalıyız." diye fikir belirtip, var olan bütçenin korunmasını istediği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal