Beşiktaş'ta Bir Kişi Alkol Alıp Kendisini Vurdu

Sabah saatlerinde yol kenarında kahvaltı yaparken nereden geldiğini görmediği bir kurşun ile yaralandığını iddia eden şahsın ifadesi ortaya çıktı. Çelişkili ifadelerin ardından şahıs, kendisini vurduğunu itiraf etti.

14.04.2020-16:11 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-16:48)

Olay, sabah saatlerinde Beşiktaş Balmumcu Mahallesi'nde meydana geldi. Yol kenarında kahvaltı yaptığı sırada nereden geldiğini bilmediği bir kurşunla yaralanan Bekir Yılmaz isimli şahıs polis ekiplerini aradı. 

Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, yol kenarında yaralı olarak bulunan Bekir Yılmaz, hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bu olayın ardından polis ekipleri inceleme başlattı. Ekipler kamera kayıtlarını incelerken, kayıtlardan hiçbir sonuç elde edilemedi. Bunun üzerine polis ekipleri, yaralı Bekir Yılmaz'ın tedavi altında olduğu hastaneye gitti. Yılmaz'ın çelişkili ifadeleri sonrasında şüphelenen polis ekipleri, Bekir Yılmaz üzerinde yoğunlaştı.

Yılmaz daha sonra ekiplere alkol aldığını ve kaza ile kendisini vurduğunu söyledi. Yılmaz üzerinde silah çıkmaması için, silahını olay yerinde bulunan yeğeni Hüseyin Ü.'ye verdi. Silah ise Bekir Yılmaz'ın evinden çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal