Beşiktaş'ta Bernard Mensah Sesleri

Beşiktaş, gelecek sezona kadrosunu güçlendirmek için mesaiye başladı.

18.03.2020-10:44 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-10:41) Beşiktaş'ta Bernard Mensah Sesleri

İlk başta İtalya Serie A takımlarında Roma’nın Brezilyalı defans oyuncusu Juan Jesus için çalışmalarda bulunan siyah-beyazlılarının, iç transferde ise planlarına Kayserispor’un Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah’ı kattığı ortaya çıktı. Sezon başında da kulübün transfer gündemi içinde bulunan fakat transferi olmayan 25 yaşındaki futbolcu için çalışmalara başlayan Beşiktaş Yönetimi’nin, yıldız futbolcuya yeni dönemde kadroya katmak için istekli olduğu belirtildi. Kayserispor’a 3,6 milyon Avro karşılığında transfer edilen Mensah, daha önce Kasımpaşa’da da görev yapmıştı. 8 numara pozisyonunda görev alan Mensah, 10 numara bölgesinde de forma giyebiliyor.

BERNARD MENSAH KİMDİR?

Bernard Mensah 17 Ekim 1994 yılında Gana’da doğdu. Merkez orta saha pozisyonunda performans gösteren futbolcu kariyerine Fetteh Feyenord’da başladı. 2012 yılında Portekiz takımlarından Guimares’in alt yapısında forma giyen oyuncu 2015 yılında 4 milyon Avro bonservis ücreti ile Atletico Madrid’e transfer oldu.

Daha sonra Getafe, Guimares ve Atletico Madrid’de top koşturan Mensah, 2017 yılında ise Kasımpaşa’ya kiralandı. Futbolcunun kiralama döneminin bitmesiyle birlikte takımına geri dönerken bu kez devreye Kayserispor girdi. 400 bin Avro bedelle kiralanan Mensah, kiralık süresi sona erince 3,6 milyon Avro bonservis karşılığında Kayserispor'da kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal