Beşiktaş'ta Antalyasporla Oynanacak Olan Süper Kupa Finalindeki Eksikleri Belli Oldu

Beşiktaş, Süper Kupa finalinde Antalyaspor ile Katar'da karşı karşıya geleceği karşılaşma öncesinde kadroda yer alamayacak olan isimleri açıkladı.

03.01.2022-13:39 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-13:44)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa finali öncesinde siyah beyazlılardan kötü haber geldi.

SAĞLIK KURULU RESMEN AÇIKLADI

Katar'da 5 Ocak Çarşamba günü Doha kentinde buluanan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak final mücadelesi öncesinde Beşiktaş sağlık kurulundan sürpriz bir açıklama yapıldı.

Beşiktaş Takım 2

SÜPER KUPA FİNALİNDE TAM 5 İSİM YOK!

Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynayacağı Süper Kupa finalinde Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçi'nin forma giyemeyeceği açıklandı.

Siyah beyazlıların konu ile ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada ;

' Futbol A Takımımızın Turkcell Süper Kupa finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile 5 Ocak Çarşamba günü Katar’ın Doha kentinde bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynayacağı maç öncesi yapılan değerlendirmelerde, üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları gösteren futbolcularımız; Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı, kamp kadrosundan çıkarılmıştır. Futbolcularımızın ileri tetkik ve takip süreçleri devam etmektedir. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal