30.08.2021-14:00 (Son Güncelleme:01.09.2021-18:12)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta oynanan Fatih Karagümrük karşılaşmasında ilk golünü kaydeden ancak sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan alınan Alex Teixeira sakatlık durumu belli oldu.



2

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna katıığı yeni transferi Alex Teixeira, siyah beyazlı formayla ilk golünü kaydettiği Fatih Karagümrük karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan alınmıştı.



3

' Futbol A Takımımızın Süper Lig'in 3. haftasında Vodafone Park'ta VavaCars Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta, sol uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesi yapılan futbolcumuz Alex Teixeira'nın uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Alex Teixeira'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verdi.



4

Brezilya'da Vasco da Gama alt yapısında yetişip A takıma kadar yükselen Alex Teixeira sonrasında 6 milyon euroluk bonservis ücreti ile 2009-2010 sezonunda Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk ile anlaşma sağladı. Shaktar formasıyla birlikte göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu 2015-2016 sezonunda ise tam tamına 50 milyon euro karşılığında Çin Süper Lig'i ekiplerinden Jiangsu'ya transfer olmuıştu.



5

Ukrayna'da futbol oynadığı dönemde tam 12 kupa kazanan Alex bu sezonlarda 2 kez gol kralı olma başarısını göstermişti.



6

Çin Süper Ligi'nde transfer olduğu Jiangsu formasıyla toplamda 144 karşılaşmada forma giyen Alex Teixeira bu karşılaşmalarda takımına 67 gol 27 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR