01.02.2022-11:35 (Son Güncelleme:02.02.2022-16:56)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta büyük bir hayal kırıklığı yaratan Adem Ljajic'in kadro dışı bırakılmasının ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.



2

Transfer dönemiinde Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile gerçekleştirdiği görüşmelerle büyük ses getiren Adem Ljajic'in siyah beyazlılardan kalan alacaklarını istemesi ve Başakşehir'in maaş konusunda destek olmaması transferin önünü tıkamıştı.



3

Adem Ljajic transferi ile ilgili olarak Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı ;



4

Emre Belözoğlu : ' Adem Ljajic ile ilgili bir girişimimiz olmuştu ama sonrasında istemediğimiz şekilde gelişti süreç. Ondan dolayı bu transferden vazgeçtik. Değerli ve iyi bir oyuncuydu. '



5

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile iletişime geçerek Sırp oyuncu Adem Ljajic'i kadrosuna katmak istediğini iletti. Adem'i sezons onuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ve Adem Ljajic ile bir görüşme gerçekleştirdi.



6

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaşlı Adem Ljajic'in transferi ile ilgili olarak gerçekleştirdiği görüşmeler hakkında bilgi verdi. Başkan Adil Gevrek, Ljajic transferi hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;



7

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek : Adem Ljajic'in transferi için hem Beşiktaş'a hem de oyuncuya teklifimizi yaptık. Beşiktaş ile de anlaşma sağladık. Adem Ljajic'in ödemesinin bir bölümünü biz, bir bölümünü de Beşiktaş ödeyecek. Adem de teklifimizi kabul ederse aramıza katılacak.



8

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek : Adem Ljajic'in maaşının bir bölümünü biz, bir bölümünü de Beşiktaş ödeyecek. Yıllık 3.2 milyon Euro'ya oynayan Ljajic'ın 6 aylık maaşı 1.6 milyon Euro'ya tekabül ediyor.



9

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek : Transfer gerçekleşirse 1.8 milyon Euro'luk ödemeyi Beşiktaş ve Malatyaspor paylaşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR