Beşiktaş'ta Aboubakar Detayı! 11 Milyon Euro'ya Serbest

Beşiktaş'a tekrardan imza atan Vincent Aboubakar'ın kontratındaki kritik madde ortaya çıktı. Kamerunlu oyuncunun sözleşmesinde bulunan maddeye göre sezon bitimi kulüpten gitmek isterse 11 milyon Euro'yu Beşiktaş'ın ödemek mecburiyetinde.

28.09.2020-17:46 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-17:44) Beşiktaş'ta Aboubakar Detayı! 11 Milyon Euro'ya Serbest

Süper Lig’e deplasmandaki 3-1'lik galibiyetle Trabzonspor başlayarak, taraftarını sevindiren Beşiktaş, sürekliliği sağlayamadı. İlk olarak İstanbul'da Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Kara Kartal dün de İttifak Holding Konyaspor'a 4-1 ile yenilerek, 3 müsabaka ardından 4 puanda kaldılar.

ABOUBAKAR YETMEDİ

Takımın yükselişe geçmesi için net bir forvet arayışlarına giren Beşiktaş, çareyi eski futbolcsu Vincent Aboubakar'da buldu. Kamerunlu da ayağının tozuyla Konya'da ikinci yarı sahaya maça girdi. Defans başta olmak üzere bütün takım adeta dökülürken, Aboubakar ayakta duran ve farka karşın çabalayan nadir oyunculardan biri oldu.

KONTRATININ DETAYLARI BELLİ OLDU

Öte taraftan yaşadığı ağır sakatlık sebebiyle uzun zaman yeşil sahalardan uzak olan Aboubakar, transferi kamuoyunda eleştirilere sebep oldu. Beşiktaş yönetimi de futbolcunun sakatlık geçmişini dikkate alarak bir sözleşme yaptı. Buna göre 1+1+1 şeklinde imzalanan kontrata göre Aboubakar 1 milyon Euro net maaş, karşılaşma başına da 17 bin 500 bin Euro kazanacak. Fakat futbolcu sakatlıktan dolayı kaçırdığı her müsabaka için de takıma 35 bin Euro vermeyi taahhüt ediyor.

FESHETME HAKKI YÖNETİMDE

Bu eşine az rastlanır şarta onay veren tecrübeli golcü Aboubakar, 1 aydan fazla süre sahalardan uzak kalması durumunda da siyah beyazlılara kontratı tek taraflı feshetme hakkı tanıdı. Aboubakar, bu şartlara evet diyerek, kendisine güvendiğini de göstermiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal