Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'dan Avrupa'ya Transferi Hakkında Flaş Açıklamalar!

Beşiktaş ve Milli Takım'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz, siyah beyazlıların Süper Lig'e verilen arada gerçekleştirdiği Antalya kampında özellikle de transfer konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

30.01.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 30.01.2022-11:37)

Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da gerçekleştirdiği hazırlık kampı ile geçiren Beşiktaş, sezonun kalan bölümünde bambaşka bir oyun sergilemek istiyor. Şampiyonluk yarışının bir hayli uzağında kalan siyah beyazlılar arka arkaya galibiyetler alarak yarışa yeniden dahil olmak istiyor.

RIDVAN YILMAZ'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezondan bu yana en çok dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri olan ve bu süreçte A Milli Takım'a kadar yükselmeyi başaran genç yıldız Rıdvan Yılmaz, hakkında çıkan transfer söylentileri, bu sezonki hedefleri ve Sergen Yalçın ile ilgili olarak söyledikleriyle gündem oldu.

Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş'ın Antalya kampında yapmış olduğu açıklamalarda ;

TRANSFER SÖYLENTİLERİ VAR...

Kamp çok güzel geçiyor. Herkes çok mutlu. Buranın soğukluğu İstanbul'u aratmıyor. Herkes yüzde yüzünü veriyor idmanlarda. Söylentiler var. Teklif varsa kulübümüz ve ben en iyi şekilde değerlendireceğimizi düşünüyoruz. Kesinlikle Avrupa hayalim var, oraya gitmek istiyorum. Önder Hoca'yla daha önce hiç çalışmadım. Beni izlediğini söyledi. O da benim en iyi yerlere gelmemi ister, ben de onun için isterim. İletişimimiz çok iyi, bana eksiklerimi söyler.


ŞAMPİYONLUK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Geçen sene çok iyi bir süreç geçirdik biz. Geçen sene de sezona çok kötü başlamıştık. Sonradan çok iyi bir ivme yakalayıp, çok iyi devam ettik. Bu sene de çok iyi oynadığımız maçlar var ama bir türlü galibiyet serisini yakalayamadık. Bu senenin biz de nasıl olduğunu anlamadık. Şampiyonluk yarışı için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ortada bir kupa varsa Beşiktaş, onun sonuna kadar gidecektir. Hayalimiz tabii ki şampiyon olmak. 3 puanlı sistemde her şey olabilir.

ALLAH SERGEN HOCA'DAN RAZI OLSUN

Sergen Hoca'dan Allah razı olsun. Beni çıkarttı oynattı sürekli. İlk oynatan Şenol Hoca'ydı ama Sergen Hoca sürekli oynattı. Rıdvan Yılmaz olmamda büyük emeği var. Ben, Beşiktaş taraftarına da çok teşekkür ediyorum. İyi oynasam da kötü oynasam da çok destek oldular. 1,5 yıldır sürekli oynuyorum, bu süreçte kendime baktım, söylenenleri ciddiye aldım. Buraya çıkmak önemli ama burada kalmak daha önemli. Ben de bunu sağladım. İdolüm ise Real Madrid'in sol beki Marcelo, onu idol olarak alıyorum.

ERSİN DESTANOĞLU İLE İLİŞKİSİ

Ben, Ersin'le uğraşmayı biraz severim. Canını yakarım onun. Kulağını çekmişim geçen gün. O benden iri olduğu için şakaları ben yapıyorum ona. O bana yapmasın zaten. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor diyebilirim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal