09.10.2021-13:17 (Son Güncelleme:09.10.2021-13:17)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu Josef de Souza'ya sürpriz bir talip ortaya çıktı.



2

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş'ın kazandığı şampiyonluklarda büyük bir pay sahibi olan Brezilyalı yıldız Josef de Souza, geçen sezon 38 karşılaşmada Beşiktaş forması giyerken bu karşılaşmalarda 3 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlayarak oynamıştı.



3

Bu sezon da Beşiktaş'ın vazgeçilmez isimlerinden biri olan 32 yaşındaki yıldız futbolcu Josef de Souza, 10 karşılaşmada siyah beyazlı formayı giyerken bu karşılaşmalarda 1 gollük bir katkı ile oynamıştı.



4

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilyalı yıldız Josef de Souza için ülkesinin takımlarından Gremio'nun talip olduğu öğrenildi.



5

Menajeri aracılığı ile Josef de Souza ile temasa geçen Brezilya ekibi Gremio'nun yetkililerinin oyuncuyu ikna etme çabasında olduğu öğrenildi.



6

Beşiktaş teknik ekibinin ise sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Josef de Souza'nın sözleşmesinin uzatılması yönünde yönetime rapor verdiği öğrenilirken Beşiktaş yönetiminin kısa bir süre içerisinde Josef de Souza ile görüşerek sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlayacağı ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR