15.03.2022-12:04 (Son Güncelleme:15.03.2022-12:20)


1

Dün akşam Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbinin yankıları devam ediyor.



2

Galatasaray ile Beşiktaş'ın arasında oynanan derbide Galatasaray sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılırken maçta hakemin verdiği kararlar tartışma konusu oldu.



3

Karşılaşma sonrasında Josef de Souza'nın, Galatasaraylı bir taraftarla sosyal medyada arasında geçenler gündeme oturdu.



4

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbinin yankıları sürüyor. Oynanan karşılaşmada Galatasaray'ın, Beşiktaş'ı 2-1 yenmesinin ardından Beşiktaş cephesinden hakemin kararları hakkında tepkiler geliyor. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın verdiği kararlar büyük tepki çekerken, maçın ardından siyah beyazlıların Brezilyalı yıldızı Josef de Souza'nın bir taraftarla yaşadığı polemik dikkat çekti.



5

Maç sonu hakemle fotoğrafını paylaşarak tepkisini gösteren Brezilyalı futbolcuya bir Galatasaray taraftarı ağlayan emoji gönderdi. Bunun üzerine yanıt veren Josef, 'Şimdi anlıyorum neden 56 kupanız var. Böylesi daha kolay.' şeklinde yorum yaptı.



6

İki takım arasında oynanan derbi sonrasında gerek Galatasaray cephesinden gerek Beşiktaş cephesinden derbiyle ilgili olarak dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor.



7

Bu anlamda yaşanan gelişmeler merakla takip edilmekte.



8

Özellikle sosyal medyadan ise derbi ile ilgili gelişmeler futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR