Beşiktaşlı Domagoj Vida'nın menajerinden sözleşme uzatma açıklaması!

Beşiktaş ile sezon sonu sona erecek olan sözleşmesi sonrasında geleceği merakle beklenen Domagoj Vida'nın menajerinden açıklama geldi.

25.02.2022-17:22 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-17:38)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın başarılı Hırvat oyuncusu Domagoj Vida'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Vida ile görüşmeler devam ediyor

Bir süredir Beşiktaş yönetimi ile Domagoj Vida arasında sözleşme yenileme konusundaki görüşmelerin devam ettiği bilinirken taraflar arasında henüz bir anlaşma sağlanamamıştı.


Menajerinden sözleşme açıklaması!

Domagoj Vida'nın menajeri Uğur Avadan, Radyospor'a yaptığı açıklamalarla oyuncunun takımdaki geleceği hakkında konuştu. Uğur Avadan, Vida ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;

' Beşiktaş ile sözleşme yenileme konusundaki görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerde henüz bir sonuca varılmadı ama her iki taraf da iyi niyet çerçevesinde hareket ediyor. Vida'nın performansı da her geçen hafta yükseliyor. Sözleşmesi 31 Mayıs'da bitiyor. Daha zamanımız var. Sözleşmesinin bitimine 6 ay kaldığı için Avrupa'da bir takımla anlaşma yapabilir ama Vida'nın önceliği Beşiktaş. Beşiktaş ile yeni sözleşme koşullarının oluşmayacağına karar verdiği zaman başka opsiyonları düşünebilir. ' ifadelerini kullanarak merakla beklenen açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal