Beşiktaşlı Alex Teixera'nın Fenerbahçe Derbisindeki Durumu Belli Oluyor!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi öncesi Alex Texieira'dan Beşiktaş'a sevindiren haber geldi.

16.12.2021-10:45 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-10:57)

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Kayserispor'u geriden gelerek 4-2 mağlup etmeyi başaran siyah beyazlılarda gözler pazar günü oynanılacak olan Fenerbahçe derbisine döndü. Önder Karaveli yönetiminde ilk maçında zaferle ayrılmayı başaran Beşiktaş'ta, ezeli rakip olan Fenerbahçe'yi de deplasmanda yenip zirve iddiası sürdürülmek istiyor. Mücadele öncesi siyah beyazlılarda sakatlığı bulunan Alex Teixeira'nın durumu büyük merak konusu olurken, Brezilyalı futbolcudan sevindiren haber geldi.

ALEX TEİXEİRA'DAN MÜJDELİ HABER GELDİ

Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Alex Teixeira'nın durumu büyük merak konusu olurken, Brezilyalı futbolcudan takımına sevindiren haber geldi. Giresun maçının ardından sol uyluk arka adalesinde kanama ve kısmi yırtık tespit edilen sambacı yıldız, takımdana ayrı olsa da bireysel çalışmalarını sürdürdü.
Alex Teixeira, Beşiktaş'ta geldiğinden bu yana 3 kez sakatlık yaşarken; önceki iki sakatlığında toplam 7 karşılaşmada takımdaki yerini alamamıştı. Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de olmasa da kulübede olacağı ve görev verilmesi durumunda ikinci yarıda forma terletebileceği aktarıldı.


ALEX TEİXEİRA'DAN GELEN HABER TARAFTARLARI SEVİNDİRDİ

Brezilyalı yıldız futbolcu Alex Teixeira'dan gelen haberler Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşlı taraftarları sevindirdi. Alex Teixeira'nın durumu çok yakından takip ediliyor. Yıldız futbolcu Alex Teixeira bu sezon Beşiktaş'a çok büyük umutlarla transfer olmuş fakat performansıyla şimdiye kadar beklentinin altında kalmıştı. Brezilyalı futbolcu geride kalan haftalarda oynadığı futbolla taraftarlara hayal kırıklığı yaşatmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal