Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması beklenen Valerien Ismael'in kadrosunda Cyle Larin'in olması planlanıyor!

Beşiktaş'ın prensip anlaşmaya vardığı Valerien Ismael ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı hocanın Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin'i kadroda düşündüğü öne sürüldü. Bu anlamda futbolcu ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

24.03.2022-10:28 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-10:40)

Süper Lig'de bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen Beşiktaş, gelecek sezon anlamında Ismael ile anlaşmaya vardı. Teknik adam ile ilgili yaşanan gelişme büyük yankı uyandırmış durumda. Siyah beyazlıların teknik direktörü olması beklenen Valerien Ismael ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ederken, teknik adamın kadro planlamasına ve oyun sisteminde Larin tarzı bir oyuncunun önemli bir yer tuttuğu öğrenildi. Bu anlamda Beşiktaş'tan gitmesi beklenen futbolcu için yönetim yeniden harekete geçti.

Valerien Ismael Larin'i takımda düşünüyor.

Yönetim yeniden kolları sıvadı

Bu sezon tam olarak Beşiktaş'ta istenileni veremeyen Kanadalı futbolcu Cyle Larin ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Cyle Larin'in gelecek sezon başka takıma transferi konuşulurken yönetimden dikkat çeken bir hamle geldi. Takımın başına geçmesi planlanan Fransız teknik adam Ismael'in oyun sistemine futbolcunun çok uyduğu öğrenildi. Bu anlamda yönetimin futbolcuyu kadroda tutmak istediği aktarıldı. Siyah beyazlılar ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cyle Larin ile yolların ayrılması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşanabilir.

Yönetim Larin ile masaya oturmayı düşünüyor.

Bu sezon tam olarak istenileni veremedi

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 32 karşılaşmada görev alan Cyle Larin 7 gol atarken 1 kez de asist yaptı. Futbolcu bu sezon geçen sezonun aksine gösterdiği performansla eleştiri alan isimlerden birisi oldu. Kanadalı hücumcu bu anlamda taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Beşiktaşlı futbolcu ile ilgili yakın zamanda yaşanacak gelişmeler büyük merak konusu olmuş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal