15.10.2021-15:04 (Son Güncelleme:15.10.2021-15:19)


1

Süper Lig devlerinden Beşiktaş yaz transfer sezonunda A Milli Takım'ın yıldızı Kaan Ayhan'ı transfer etmek için büyük bir çaba göstermişti. Fakat futbolcunun transferi yoğun çabalara rağmen gerçekleşmemişti. Yıldız futbolcu Kaan Ayhan'ın transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.



2

Milli yıldız Kaan Ayhan, Sassuolo takımından kesin olarak ayrılma kararı aldı. Son olarak Norveç karşısında ilk 11'de oynayan futbolcunun devre arası İtalya'dan ayrılacağı öğrenilmişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada 'Kaan Ayhan, yazın da gündemimizdeydi fakat transfer olmadı, devre arasında kadromuza katmak istiyoruz' ifadelerine yer vermişti.



3

Kaan Ayhan'ı milli takıma çağıran ilk teknik adam olan Fatih Terim, milli yıldızın transferi için devreye girdi. Transferin sonlanması için bizzat Kaan Ayhan ile görüşecek olan başarılı teknik adam, 26 yaşındaki futbolcunun sarı kırmızılı takımda oynamasını istiyor.



4

Başarılı teknik adamın eski öğrencisi Kaan Ayhan'ın yanı sıra Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan ile de görüşme yapacağı aktarıldı.



5

Schalke 04 altyapısından yetiştikten sonra Frankfurt takımının kiralık olarak yolunu tutan futbolcu, Fortuna Düsseldorf ile çıkışa geçmişti. Milli yıldız daha önce de Galatasaray'ın gündeminde yer almıştı.



6

Fatih Terim'in isteği sonrası sarı kırmızılıların o dönemki yönetimi para sıkntısı çekince Düsseldorf, Kaan Ayhan'ı 2.50 milyon Euro'ya Sasuolo'ya satmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR