Beşiktaş'ın Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacağı derbi öncesi Josef de Souza ve Miralem Pjanic'in durumu belli oluyor

Fransız taknik adam Valerien Ismalel, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı. Siyah beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında lider Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu derbi öncesi takımdaki sakat futbolcular Josef de Souza ve Miralem Pjanic'in durumu da belli oluyor.

26.03.2022-13:37 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-14:21)

Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri'nde takımın yeni teknik direktörü Valerien Ismael yönetiminde, milli takımlarında bulunan futbolculardan yoksun gerçekleşen antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık oldu.

Ayağının tozuyla antrenmana katıldı

Beşiktaş'ın Fransız yeni teknik direktörü Valerien Ismael takıma imzayı atar atmaz antrenmana katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, top ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Trabzonspor maçının taktiği üzerinde duruldu. 

Valerien Ismael, Beşiktaş'ta ilk antrenmanına katıldı.

Yıldız futbolcular bireysel çalıştı

Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları olan Josef de Souza ve Miralem Pjanic'in takımdaki durumu da büyük merak konusu haline geldi. Bir süredir sakatlıkları olan Welinton ve Oğuzhan Özyakup da antrenmanın tamamında bulundular. Ayrıca Ismael göreve gelmeden önce takımın başında görev alan Önder Karaveli de antrenmanı kenardan takip ettiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal