Beşiktaş'ın Göztepe ile oynayacağı Süper Lig maçının antrenmanında Domagoj Vida takımla beraber çalıştı!

Süper Lig'in 37. haftasında Göztepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'a Hırvat stoperi Domagoj Vida'dan güzel haber geldi. Gelen son bilgiye göre yıldız oyuncu son antrenmanda takımla beraber yer aldı.

13.05.2022-15:48 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-15:57)

Siyah beyazlılar, Süper Lig'de Göztepe ile karşılaşacakların maçın hazırlıklarını bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yapılan antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Siyah beyazlılara antrenmanda sevindiren bir haber geldi.

Yıldız stoperden iyi haber 

Siyah beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıyla sürdü. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve stretchin çalışmasıyla başlayan antrenman uygulanan taktik programla ise tamamlanmış oldu. Antrenmana ise sakatlığı bulunan Hırvat yıldız Domagoj Vida katıldı. Yaşanan bu gelişme takımda moralleri yükseltti.

Teknik adam Göztepe maçından 3 puan istiyor.

Mutlak 3 puan istiyor

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael yönetiminde Beşiktaş, Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına son hız devam ediyor. Takımın teknik direktörü Valerien Ismael'in puan kaybına tahammülü olmadığı ve deplasmanda oynanacak olan kritik maçtan mutlak 3 puan alınmasını istediği aktarıldı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal