26.04.2022-15:20 (Son Güncelleme:23.06.2022-16:21)


1

Beşiktaş'a transfer olduğundan beri beklentileri bir türlü karşılayamayan ve istenilen patlamayı yapamayan futbolcu kiralık olarak Çaykur Rizespor'a kiralanmıştı.



2

Futbolcunun geleceği ise çok büyük merak konusu haline gelmişti. ABD'li sağ kanat ile son olarak ilgilenen takım ise gündeme oturdu.



3

Anadolu ekibi Sivasspor'un futbolcuyu çok istediği öğrenildi. Yiğidolar bir dönem kiralık olarak takımda oynayan oyuncunun transferinde ısrarcılar.



4



5

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın gelecek planları kapsamında futbolcuyu kadrosuna katmayı çok istediği belirtilmekte.



6

2020-21 sezonunda Sivasspor formasını terleten Tyler Boyd geçtiğimiz sezon Çalımbay'ın çok istemesine rağmen Çaykur Rizespor'un yolunu tutmuştu.



7

Futbol hayatına Yeni Zelanda'nın Melville takımında başlayan Boyd sonrasında Waikato'ya transfer oldu. Ardından ise Wellington'un yolunu tuttu. Futbolcu sonrasında ise Portekiz ekibi Guimares'e transfer oldu. Kariyerinde ilk kez Ankaragücü'ne transfer olarak Türkiye transfer gerçekleşti. Ankaragücü sonrasında ise sırasıyla; Beşiktaş, Sivasspor ve Çaykur Rizespor formalarını giydi.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR