Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılma hedefi Kasımpaşa maçı sonrası zora girdi!

Bu sezon kupa hedefi kalmayan Beşiktaş'ın son hedefi Avrupa kupalarına katılmak için ligi 4. sırada bitirmekti. Fakat Kasımpaşa karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet siyah beyazlıların işini oldukça zora sokmuş oldu.

26.04.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-09:55)

Süper Lig'de Beşiktaş dün Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Oynanan mücadeleden siyah beyazlılar 3-0'lık şok bir mağlubiyetle ayrıldı. Dolu tribünler önünde oynanan mücadelede alınan bu mağlubiyet Beşiktaşlı taraftarları oldukça hayal kırıklığına uğrattı. Karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefi ile çıkan siyah beyazlıların bu mağlubiyeti futbol dünyasının da gündemine oturdu. Alınan sonuç sonrası siyah beyazlıların bu sezon geriye kalan tek hedefi olan Avrupa hayalleri de oldukça zora girdi.

Son kalan hedef için ağır yenilgi

Yeni teknik adam Valerien Ismael ile yeni bir sayfa açan siyah beyazlılar Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarındaki oyunla taraftarlarını mutlu etmişti. Fakat ardından Giresunspor deplasmanından alınan beraberlik ve bu hafta Kasımpaşa karşısında 3-0 gibi ağır bir skorla yenilmesi moralleri bozdu. Kendi sahası ve seyircisinin önünde 3-0 mağlup olan Beşiktaş son kalan hedefini riske soktu. Siyah beyazlıların kalan maçlardaki performansı ise taraftarlar tarafından merak konusu haline geldi.

Oynanan maç sonrası siyah beyazlıların Avrupa hedefi zora girdi.

Fenerbahçe derbisine çıkacaklar

Beşiktaş'ın Avrupa hedefi doğrultusunda kalan maçlar ise siyah beyazlıları düşündürüyor. Kalan maçlardan birisi Fenerbahçe derbisi. Ayrıca Adana Demir ve Alanya'nın Beşiktaş'tan 1 puan önde olması Kartal'ın işini zorlaştırıyor. Ayrıca ligde kalan haftanın sayısı ise 4'e düştü. Üstelik bu 4 karşılaşmadan biri ise Fenerbahçe derbisi. Siyah beyazlıların kalan maçları ise şu şekilde;

Kayserispor - Beşiktaş

Beşiktaş - Fenerbahçe

Göztepe - Beşiktaş

Beşiktaş - Konyaspor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal