Beşiktaş'ın asıl rekorunu Semih Kılıçsoy kıracak: Bonservisi belli oldu

Beşiktaş'ın genç yıldızı olan Semih Kılıçsoy için Avrupa devleri nabız yokluyor. Öte yandan Siyah beyazlıların genç yıldız adayının satılması adına belirlediği ücret adeta dudak uçuklattı. İşte detaylar...

17.02.2024-12:40 - (Son Güncelleme: 17.02.2024-14:38)

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, bu sezon gösterdiği performansla adeta Avrupa kulüplerine dudak ısırtıyor. Adı birçok Avrupa ekibiyle anılan Semih Kılıçsoy için Beşiktaş yönetiminden karar çıktı.

Bonservis bedeli belli oldu

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Siyah-Beyazlılar, genç futbolcu için sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak ve Beşiktaş’ın genç oyuncudan için 50 milyon Euro bonservis geliri beklediği iddia edildi.

Peşinde devler var

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ve İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın Semih Kılıçsoy için devrede olduğu belirtilirken başarılı futbolcunun bonservis bedelinde EURO 2024'ün büyük rol oynayacağı da vurgulandı. Öte yandan Semih Kılıçsoy'un kişisel gelişim için de hamleler yaptığı; diksiyon, medya eğitimi ve İngilizce dersi aldığı belirtildi.

8 gole direkt katkı sağladı

Bu sezon Süper Lig'de 12 maça çıkan Semih Kılıçsoy 7 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.  18 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal