Beşiktaş'a Milli Futbolcularından Kötü Haber!

2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşmalarına çıkan A Milli Futbol Takımımızda Beşiktaş'ta forma giyen 2 yıldız isimden kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncular kadrodan çıkarıldı.

29.03.2021-20:39 - (Son Güncelleme: 29.03.2021-20:39) Beşiktaş'a Milli Futbolcularından Kötü Haber!

A Milli Futbol Takımımızın 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynayacağı karşılaşmalar öncesi kadroya seçilen Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz, iki karşılaşma geride kalırken Hollanda ve Norveç maçlarında forma şansı bulamamıştı.

Milli Takımın, yarın saat 21.45'de karşılaşacağı Letonya karşılaşması öncesinde 2 tecrübeli futbolcu kadrodan çıkarıldı. Beşiktaş forması giyen 2 futbolcu için kulüpten resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada ;

' A Milli Takımımızın Letonya ile oynayacağı maç öncesinde ay-yıldızlılarımıza Covid-19 PCR testi uygulanmış, yapılan testler neticesinde milli takım kampında bulunan iki futbolcumuzda pozitif bulguya rastandığı bilgisi tarafımıza iletilmiştir. ' ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş'tan Milli Takım kadrosuna katılan Dorukhan Toköz ve Cenk Tosun'un test sonuçlarının pozitif çıktığı öğrenilirken 2 tecrübeli oyuncunun da tedavisine başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal