Beşiktaş'a Atiba Hutchinson'dan Sevindiren Haber Geldi!

Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor'la karşılaşacak Beşiktaş'a müjdeli haber geldi. Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Atiba Hutchinson takımla beraber çalışmalara başladı.

27.10.2021-15:43 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-16:09)

Süper Lig ekiplerinde Beşiktaş, Galatasaray karşısında aldığı önemli derbi zaferinden sonra antrenmanlara başladı. Siyah beyazlılarda alınan derbi galibiyeti takımda moralleri önemli oranda iyileştirirken, takıma bir müjdeli haber daha geldi.

BEŞİKTAŞ'A SEVİNDİREN HABER ATİBA'DAN GELDİ

Siyah beyazlılar Süper Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile 30 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak, Beşiktaş takımı bu anlamda maçın hazırlıklarına başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yaçın yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık şekilde gerçekleşti. Basına açık bölümde ısınma koşularıyla antrenmana başlayan siyah beyazlı takımın futbolcuları bir süre istasyon çalışmaları yaptı. Sakatlığı sona eren Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, takımla birlikte çalışmalara başlarken, tedavisi devam eden Georgees-Kevin N'Koudou salonda çalışmalara başladı.
Sakatlık risk analizleri yapılan yıldız futbolcular Miralem Pjanic ve Josef de Souza antrenmana katılmayarak toparlanma programına alındığı aktarldı. Beşiktaş Süper Lig'de karşılaşacağı Hatayspor maçı öncesi çalışmalarına yarın devam edecek.

Siyah beyazlılarda, Galatasaray karşısında alınan galibiyet büyük ses getirmişti. Dev derbide Galatasaray karşısında alınan galibiyet takımda moralleri çok büyük oranda yükseltirken, takımın Cyle Larin'den başka bir başka Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson'dan gelen haber camiada büyük sevinçle karşılandı. Takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın da alınan galibiyet sonrası antrenmanda futbolcularını özellikle tebrik ettiği aktarılıyor. Beşiktaş takımıyla ilgili sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Beşiktaş takımında sakatlanan futbolcuların son durumları da büyük bir dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal