Beşiktaş Wellington'a Teklif Sundu!

Transferin döneminin bitmesine saatler kala hazırlıklarına deva ettiren Beşiktaş'ın Athletico Paranaense'nin kaptanı Wellington için resmî transfer teklifi sunduğu öğrenildi.

05.10.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-13:05) Beşiktaş Wellington'a Teklif Sundu!

Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilen ve sezona kötü bir giriş yapan Beşiktaş, takımı güçlendirmek için transfer hazırlıklarına devam ediyor. Beşiktaş'ın ön libero pozisyonu için Athletico Paranaense'nin kaptanı Wellington'ın peşinde olduğu kaydedildi.

500 BİN EURO TEKLİF ETTİ

Bem Parana'nın yaptığı habere göre Beşiktaş, Athletico Paranaense'den Wellington için 500 bin Euro'luk bir teklif yaptı. Brezilya sitesinin iddialarına göre futbolcunun kontratı aralık ayında bitecek ve henüz yapılan sözleşme yenileme teklifini kabul etmedi. Bu aşamada bakıldığında Paranaense'nin teklifi kabul etmeye hazırlandığı kaydediliyor.

TRANSFER SEBEBİYLE İLK 11'DE YER ALMADI

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Wellington, dün kulübünün Flamengo ile yaptığı karşılaşmada ilk 11'de başlamadı. 29 yaşındaki futbolcu, 82. dakikada kenardan gelerek oyuna katıldı. Devam edilen transfer görüşmeleri sebebiyle Wellington'ın maça kenarda başladığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal