09.02.2022-12:03 (Son Güncelleme:09.02.2022-12:03)


1

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin ile yaşadığı kriz bir türlü sonuca bağlanmadı. Golcü oyuncunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılması için yapılan görüşmelerin perde arkası ortaya çıktı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Cyle Larin ile bir süredir sözleşme uzatma konusunda büyük bir kriz yaşanıyor. 2017-2018 sezonundan itibaren Beşiktaş forması giyen Kanadalı oyuncunun sezon sonunda sona erecek sözleşmesi için yapılan yenileme görüşmelerinde anlaşma sağlanamıyor.



3

Beşiktaş'ın Cyle Larin ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayamamasının nedeninin golcü oyuncunun menajerinin teklifi yeterli bulmaması olduğu ortaya çıkmıştı.



4

Fanatik gazetecisinin editörü Gökmen Özcan, Beşiktaş'ın Cyle Larin ile yaşadığı kriz hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;



5

Gökmen Özcan : Beşiktaş zaten en başından beri bulunduğu seviyede bekliyor. 1 milyon 750 bin euro’luk bir teklifte bulunuldu. Oyuncu tarafı özellikle menajeri 2.5 milyon euro’luk sürreal bir ücret istedi. 2.5 milyon euro şuan da mevcut pozisyonda yer alan özellikle de bir kanat oyuncusu için çok yüksek bir miktar.



6

Gökmen Özcan : Yani burada takımın en birinci karakterine, alfa karakterine ancak verebilirsiniz. Ona bile şuan da çok fazla mevcut duruma baktığımızda. Beşiktaş, sembolik bir miktar olarak 50 bin euro üzerine ekleme yapıp bir teklifte bulunmuştu ama oyuncu tarafı özellikle menajeri farklı düşünceler içerisinde. Biraz da cinlik yapıp Galatasaray, Fenerbahçe’yi işin içine sokup, istediği miktarı almayı planladı. Ancak Beşiktaş yönetimi net bir duruş sergiledi.



7

Gökmen Özcan : ' Bizim verdiğimiz maksimum tavan fiyat 1 milyon 750 bin euro’dur. Bunun üstüne çıkmayacağız, siz kabul ederseniz devam edelim etmezseniz yolunuz açık olsun. ' dedi. Beşiktaş, ' Eğer Galatasaray veya başka bir kulüp 2.5 milyonu veriyorsa buyurun gidebilirsin hatta devre arasında bile gidebilirsin. ' diyerek kolaylık bile sağladı.



8

Gökmen Özcan : Ama oyuncu tarafının blöfü kısa sürede çökmüş durumda, 2.5 milyon euro’luk Avrupa’dan veya Süper Lig’den alınan bir resmi teklif yok.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR