24.08.2021-14:14 (Son Güncelleme:31.08.2021-16:24)


1

Geçtiğimiz sezonda Beşiktaş'ın kazandığı şampiyonluklarda büyük bir pay sahibi olan isimlerden biri olan genç kaleci Utku Yuvakuran, Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'den Mert Günok'un siyah beyazlılara katılmasının ardından daha fazla süre alabilmesi adına kiralık olarak transfer edilmek istendi.



2

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kararı doğrultusunda 23 yaşındaki genç kaleci Utku Yuvakuran, düzenli olarak forma giyebilmesi adına farklı bir kulübe kiralık olarak gönderilecek.



3

Utku Yuvakuran için Beşiktaş'a birçok kulüp talip olurken siyah beyazlılar tercihini Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ten yana kullandı.



4

Genç kaleci Utku Yuvakuran'ın kiralık olarak düzenli forma giyebileceği bir kulübe gitmeye sıcak baktığı öğrenilirken Beşiktaş'tan kiralık olarak transferine sıcak baktığı öğrenildi.



5

Beşiktaş ile Utku Yuvakuran'ın kiralık olarak transferi için görüşmelere başlayan Fatih Karagümrük'ün transferde anlaşmayı sağladığı öğrenildi.



6

Utku Yuvakuran'ın önümüzdeki günlerde Malatya'ya giderek geçeceği sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.



7

Beşiktaş'ta 20 karşılaşmada A takımda forma giyme şansı bulan Utku Yuvakuran, bu karşılaşmaların 7'sinde kalesini gole kapatma başarı göstererek dikkatleri üzerine çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR