Beşiktaş transferi duyurdu: Ernest Muci'den Siyah Beyazlı taraftarlara övgü yağdırdı

Beşiktaş, Legia Varşova takımından 22 yaşındaki yıldız adayı Ernest Muci'yi kadrosuna kattı. İşte detaylar...

09.02.2024-19:37 - (Son Güncelleme: 09.02.2024-19:37)

Hasan Arat yönetimiyle sezonun geri kalanı için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Polonya Süper Ligi’nden Legia Varşova takımından 22 yaşındaki Arnavut yıldız Ernest Muci ile görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi.

Ernest Muci

Siyah Beyazlılar’dan açıklama geldi

Kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Ernest Muci'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Legia Varşova ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. Arnavut yıldız adayı bu sezon Varşova ekibiyle çıktığı tüm kulvarlarda 34 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırdı ve 2 defa da asist yaptı. 

“Çok mutluyum ve gururluyum”

Havalimanından inmesinin ardından Beşiktaş için elinden geleni yapacağını aktaran Muci, "Çok mutluyum ve çok gururluyum böylesine büyük bir camianın parçası olduğum için. Stadyumda özellikle taraftarlarımızla ve herkesle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Hocamızla ve takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Takımımızın ve tarihimizi bir parçası olmaktan çok memnunum. Elimden gelen her şeyi vereceğim takımımız için. Herkesten çok fazla ilgi görüyorum. Telefonuma baktıkça çok fazla mesaj görüyorum. Taraftarla buluşmak için sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal