05.05.2022-12:18 (Son Güncelleme:02.07.2022-16:29)


1

Takımı pişman etti

Takımı pişman etti

Beşiktaş geride kalan sezon çok büyük umutlarla kadrosuna Michy Batshuayi'yi katmıştı. Fakat futbolcu performansıyla büyük tepki çekmişti.



2

Gerek kaçırdığı pozisyonlar gerek disiplinsiz duruşu nedeniyle oyuncu siyah beyazlı taraftarlara adeta saç baş yoldurmuştu. Bu anlamda siyah beyazlılar yeni golcü transferinde hassas davranıyor.



3

Macar oyuncuyu gözlerine kestirdiler

Macar oyuncuyu gözlerine kestirdiler

Michy Batshuayi yerine düşünülen yıldız ismin Martin Adam olduğu öğrenildi.



4

Ülkede performansıyla alkış aldı

Ülkede performansıyla alkış aldı

27 yaşındaki santrafor oyuncu bu sezon Macar Ligi'nde formasını terlettiği Paksi takımı ile 29 karşılaşmada 29 gol attı ve 4 asistlik performans sergiledi.



5

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

Siyah beyazlıların bu transferi ise 500 bin euro bonservis ve 500 bin euro yıllık maaş teklifiyle bitirmeyi planladığı aktarılmakta.



6

Fizik gücü yüksek

Fizik gücü yüksek

Macar yıldız Martin Adam 1.91'lik boyu ile oldukça dikkat çekmekte. Futbolcu bu anlamda kafa toplarında oldukça etkin olabilmekte.



7

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

Ana mevkisi santrafor olan Martin Adam sağ kanat ve sol kanat bölgesinde de rahatlıkla görev alabiliyor. Son zamanlarda Macar futboluna damga vuran oyuncu ile Beşiktaş'ın ilgilenmesi gündem haline gelmiş durumda. Futbolcunun kariyerinde ise hiç Macaristan dışında oynamamış olması oldukça dikkat çekmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR