12.05.2022-11:45 (Son Güncelleme:21.06.2022-12:36)


1

Romain Saiss transferiyle birlikte savunma hattını güçlendiren Beşiktaş yönetimi önümüzdeki sezon öncesinde bu bölgeye mutlaka bir transfer daha yapmak isterken yönetim bazı isimlerle temas kurmuş durumda.



2

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in önümüzdeki sezon öncesinde Beşiktaş yönetimine verdiği transfer listesinde stoper bölgesindeki en güçlü adaylardan birinin Jan Vertonghen olduğu ortaya çıktı.



3

Defans bölgesi için de takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, bu bölge isin alternatif isimlere yönelmiş durumda. Beşiktaş'ın ilk hedefi ise Benfica formasını terleten Belçikalı stoper Jan Vertonghen oldu.



4

Son gelen bilgilere göre stopere Valerien Ismael'in onay verdiği öğrenildi. Hatta futbolcunun teknik adam Valerien Ismael'in transfer listesindeki ilk oyunculardan birisi olduğu ifade edilmekte. Bu anlamda yıldız isimle transfer temasları da sıklık kazanmış durumda.



5

Belçikalı stoperin menajeri Tom De Mul ile masaya oturmaya hazırlanan siyah beyazlılar, futbolcunun şartlarını değerlendirmeye alacak.



6

Şartların sağlanması durumunda ise imza aşamasına geçilecek. Benfica ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Vertonghen bu sezon 46 karşılaşmada forma terletti. İstikrar abidesi olan oyuncu 136 kez Belçika Milli Takım formasını giydi ve 9 kez fileleri havalandırdı.



7

Futbol hayatına Ajax altyapısında başlayan Vertonghen, sonrasında takımın A seviyesine yükseldi. Burada sergilediği başarılı performans ile Ajax takımının A seviyesine yükseldi.



8

Ajax sonrasında ise İngiliz ekibi Tottanham'a transfer oldu. Tottenham takımını uzun yıllar başarılı bir şekilde formasını terleten Belçikalı son olarak ise Portekiz devi Benfica'nın yolunu tuttu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR