21.06.2022-09:15 (Son Güncelleme:11.07.2022-17:34)


1

Gündeme geldi

Gündeme geldi

Beşiktaş kadrosuna Faslı stoper Romain Saiss'i katmasının ardından sürpriz bir isme daha yöneldi. Siyah beyazlılarda son olarak gündeme gelen isim ise Adrien Tameze oldu.



2

Yakın temas başladı

Yakın temas başladı

İtalya Serie A ekibi Hellas Verona'nın formasını terleten oyuncu ile kulübün oldukça yakından ilgilendiği ve futbolcu için temaslara başladığı aktarıldı.



3

Yeşil ışık yaktı

Yeşil ışık yaktı

Beşiktaş futbolcunun menajeriyle de görüşmelere başlarken oyuncunun da transfere olumlu baktığı bilgisi var. Yaşanan gelişmeler ise İtalya basınında büyük yankı uyandırmış durumda



4

Performansı dikkat çekti

Performansı dikkat çekti

İtalyan basını oyuncunun Beşiktaş'a transferinde önemli gelişmelerin olduğunu aktardı. Futbolcu Verona formasıyla geçtiğimiz sezon başarılı bir performansa imza atmayı başardı. Ligde 38 karşılaşmanın tamamında yer alan isim 4 gol ve 2 asist yaptı.



5

Taliplisi çok

Taliplisi çok

İstikrarlı performansıyla ise pek çok takımın radarına girdi. Kamerunlu yıldız için Beşiktaş'ın dışında Fiorentina, Napoli ve Monza kulüplerinin de transfer yarışında olduğu aktarıldı. 28 yaşındaki ön libero merkez orta saha ve orta sahanın sağında da görev alabiliyor.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Kariyerine Fransa'nın Nancy takımında başlayan oyuncu ardından Valenciennes takımına gitti.



7

İtalya'ya transferi

İtalya'ya transferi

Sonrasında ise kariyerinde etkili bir çıkış yakalayarak Valenciennes, Nice, Atalanta'da oynadı. Son olarak ise Hellas Verona'da forma terletiyor.



8

Gelişmeler yakından takip ediliyor

Gelişmeler yakından takip ediliyor

Yıldız isimle ilgili gelişmeler gerek Beşiktaş taraftarları gerek diğer futbolseverler tarafından oldukça ilgi çekmiş durumda.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR