06.04.2022-11:34 (Son Güncelleme:20.06.2022-16:47)


1

Beşiktaş, önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefi için transfer çalışmalarını şekillendiriyor. Siyah beyazlılar iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor.



2

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael ile gerçekleştirilen görüşmelerde Fransız teknik adam sürpriz bir ismin daha transfer edilmesi için yönetime bilgi verdi.



3

Valerien Ismael'in Beşiktaş yönetimine stoper bölgesindeki alternatiflerini arttırmak amacıyla önerdiği ismin Sırp futbolcu Mlos Veljkovic olduğu öğrenildi.



4

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in gözüne kestirdiği Sırp yıldız için siyah beyazlıların yakın takibe başladığı öğrenildi. Futbolcu için siyah beyazlılar temasa geçerken stoper yıldızın da kendisine olan ilgiden oldukça memnun olduğu ifade edilmekte.



5

Bu anlamda yakın zamanda transferde önemli gelişmelerin olması söz konusu. 26 yaşındaki yıldızın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması da Beşiktaş'ı transferde avantajlı kılan durumlardan birisi.



6

Futbol hayatına İsviçre'nin Basel takımının altyapısında başlayan Milos Veljkovic ardından Tottenham altyapısına gitti. Futbolcunun sonraki durağı ise İngiliz ekibi Middlesbrough oldu. Kariyerine sonrasında yine bir başka İngiliz ekibi Charlton'da devam etti. Charlton sonrasında ise Werder Bremen'e 2016 yılında transferi gerçekleşti.



7

Milos Veljkovic güncel olarak Sırbistan Milli Takımı'nın futbolcusudur. Yıldız stoperle son olarak Beşiktaş ciddi bir şekilde ilgileniyor.



8

Bu anlamda futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu. Transferde ise son kararı Milos Veljkovic verecek.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR