Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alanyaspor'a karşı aldıkları galibiyetin ardından oyunlarının her geçen hafta daha da gelişeceğini söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alanyaspor karşısında aldıkları 4-1'lik galibiyetin ardından her maç daha iyiye gideceklerini ve her şeyi kazanmak için siyah beyazlı ekibe geldiğini söyledi.

10.04.2022-13:32 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-13:32) Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alanyaspor'a karşı aldıkları galibiyetin ardından oyunlarının her geçen hafta daha da gelişeceğini söyledi

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Dolmabahçe'de ligin güçlü ekiplerinden Alanyaspor'u konuk eden Beşiktaş, yeni teknik direktörü Valerien Ismael'in taraftarı önünde çıktığı ilk karşılaşmada farklı bir galibiyet almayı başardı.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta lider Trabzonspor karşısında alınan beraberliğin ardından Alanyaspor karşısında alınan galibiyet camiada moralleri yükseltti. Siyah beyazlılar Spor Toto Süper Lig'de kalan haftalarda bir galibiyet serisi yakalayarak önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına gitmek istiyor.

Fransız teknik adam Valerien Ismael, Beşiktaş taraftarı önünde çıktığı ilk karşılaşmada Alanyaspor karşısında farklı bir skorla sahadan galip ayrılmalarının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yaptığı iddialı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Valerien Ismael, yaptığı açıklamalarda ;

'Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum'

Taraftarımıza bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün ben ve ailem için harika bir atmosfer vardı. Evinizde böyle bir atmosferde böyle başlamanız gerekiyor. Taraftarın tüm inancını hissettik. Yediğimiz golden sonra çabuk ve iyi reaksiyon gösterdik. İkinci yarıda da oyunu kontrol ettik. İyi oyuncu değişiklikleri yaptık. Herkes birbiri için savaştı. Kalitemiz de fark oluşturdu. Şu anda biraz dinlenmemiz gerekiyor.

'Bazı şeyler için zamana ihtiyacımız var'

Şu anda kaliteli bir kadromuz var. Tabii ki bazı şeyler için zamana ihtiyaç var. Şu andaki hedefimiz sezonu güçlü şekilde bitirmek. Her maçta birbirimize daha fazla inanmak istiyoruz. Bugün inancımızın daha da arttığını düşünüyorum. Her maç daha da ileriye gideceğiz.

Beşiktaş - Alanyaspor

'Bazı maçlarda oyunumuz değişecektir'

Bu durumlar maça göre değişecektir. Bugün daha fazla çalışan olmamız gereken bir maçtı. Topun bizde olduğu her anda etkili olmamız gerekti ve olduk. Bugün taktiksel olarak sabırlı olmamız gereken bir maçtı. Haftaya daha da çok topa sahip olmak istiyoruz. Bazı durumlarda taktiksel olarak detayları futbolculara söylememiz gerekiyor. Bugün rakibin iyi oynadığı dönemler oldu ve bu durumlarda baskı konusunda neler yapacağımızı konuştuk. Bu durumlarda çözüm üretmek önemli. Tempomuz arttıkça daha fazla çözüm üreteceğiz. Henüz ilk maçlarımızı oynuyoruz. Özgüvenimiz arttıkça daha iyi ve daha özgüvenli çözümlerimiz olacaktır. Benim de hoca olarak yapmam gereken bu.

'Topa sahip olmanın futbolda bir önemi yok'

Futbolda topa sahip olmanın çok önemi yok. Günün sonunda 4-1 kazanan biz olduk ve en önemli taraf budur. Maç 3-1 iken rakibin çözüm aradığı durumlarda, özellikle attığımız 3. golde rakibi hataya zorladığımızı söyleyebilirim. Devre arasında biraz benzer şeyler söyledim. Rakibin mutlaka geleceğini, önde basarsak basalım, basmıyorsak bekleyelim dedik. Bugün için söyleyeceklerim bunlar.

'Önümüzdeki sezon ile ilgili çalışmalarımız sürüyor'

Şu anda kadro yapılanması için isim vermek istemiyorum. Bu noktada değiliz. Sportif Direktörümüz Ceyhun Bey’le önümüzdeki sezonla alakalı planları tabii ki konuşuyoruz. Şu anda hedefimiz bu sezonu en tepede bitirebilmek. Önümüzdeki seneyle alakalı planlarımız var ama yorum yapmak istemiyorum.

'Oynattığım sisteme çok hakim olduğumu söyleyebilirim'

Bu sistemle 3 yılda 150 maçın üzerinde oynadım. Farklı seviyelerde, farklı liglerde çok maça çıktım. Bu dizilişi biliyorum. Hücumsal, ofansif ve defansif detaylara hakimim. Doğru oyuncularla doğru sonucu almaya çalışıyorum. Taraftara diyebileceğim tek şey, teşekkür ederim. Sözünü verebileceğim her şeyi yapacağım. Kazanmak istiyorum ve bunun için buradayım. Futbol bir sonuç oyunudur. İşler iyi gittiğinde enerjinin nasıl olduğunu hepimiz görüyoruz. İşler olumsuz olunca da tersi oluyor ama inşallah olabildiğince maç kazanacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal