Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alanyaspor maçı ile birlikte bir galibiyet serisi yakalamaları gerektiğini düşünüyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Alanyaspor maçı öncesi futbolcularına Avrupa kupalarına gidebilmek için galibiyet serisi yakalamaları gerektiğini söyledi.

07.04.2022-13:43 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-13:43)

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada Beşiktaş, ligin formda ekiplerinden Alanyaspor'u konuk edecek.

Valerien Ismael taraftarıyla ilk maçına çıkıyor

Fransız teknik adam Valerien Ismael'in ilk kez bir resmi karşılaşmada Dolmabahçe'de taraftarların önüne çıkacağı mücadele için siyah beyazlı taraftarlar karşılaşmanın biletlerine yoğun bir ilgi gösteriyor.


Maç öncesi kritik görüşme

Hafta boyunca Alanyaspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, futbolcuları ile bir araya gelerek karşılaşmanın önemi ile ilgili olarak bir konuşma yaptı. Ismael, takımla yaptığı görüşmede ;   

' Sahada yüreğini ortaya koyan, skora bakmaksızın kazanmak için savaşıp ayakta kalan, hata yapsa da disiplinden kopmayan ve her idman ile maçta kendini gösterenlerle yola devam edeceğiz. Alanyaspor ile galibiyet serisine başlamamız şart. Aksi bir durum kimsenin aklından dahi geçmesin. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal