Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli Fatih Karagümrük Maçı Öncesi Konuştu!

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'ın, Karagümrük ile oynayacağı maçtan önce teknik direktör Önder Karaveli açıklamalarda bulundu.

18.01.2022-19:37 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-19:43)

Süper Lig'in 22. haftasında siyah beyazlıların, Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçtan önce Beşiktaş'ın teknik direktörü Önder Karaveli'den dikkat çeken açıklamalar geldi.
Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde heyecan başladı. Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak karşılaşmada Beşiktaş, Karagümrük deplasmanına çıkıyor. Beşiktaş, zorlu Fatih Karagümrük deplasmanına çıkıyor. Oynanacak mücadelenin büyük bir heyecana sahne olması beklenirken karşılaşma öncesi Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli'den açıklamalar geldi.

MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli, Fatih Karagümrük ile oynayacakları maçtan önce yaptığı açıklamada, 'Hava şartları maça çok olumlu yansımayacaktır ama bizim hedefimiz, insanların içini ısıtacak bir oyun sergileyebilmek. Emirhan, yaptığımız bir antrenmanda, çarpışmayla sakatlandı. Onu korumak için dinlendiriyoruz. Önümüzdeki maç hazır olacaktı. Atiba ve Welinton'u da dinlendiriyoruz. Genç oyuncu oynatmak demek, sahayı gençlerle doldurmak demek değildir. Uygun olan, hazır olan, maça göre, taktiğe göre oyuncuların sahaya girmesi demektir.' ifadelerine yer verdi.
'Alex, bir sakatlıktan döndü. Üst üste sakatlıklar yaşadı, aynı bölgeden. Hem fiziksel durumunu hem de takımla ilgili durumunu her geçen gün yükseltiyor. İyi oldukça, Alex'in de süreleri artacaktır. Başlangıç oyuncusu olabilecek kıvama henüz gelmedi.' şeklinde açıklamalarına son verdi.


TARAFTARLARIN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli'nin, Fatih Karagümrük maçı öncesinde yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Taraftarlar Fatih Karagümrük ile Beşiktaş arasındaki mücadeleyi heyecanla beklemeye başladılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal