Beşiktaş teknik direktörlüğü ile ismi anılan ancak son anda anlaşma sağlanamayan İbrahim Üzülmez sürecin ardından ilk kez konuştu!

Önder Karaveli ile yola devam etmeme kararı alınmasının ardından Beşiktaş teknik direktörlüğü ile ismi sıkça anılan İbrahim Üzülmez, siyah beyazlıların tercihini Valerien Ismael'den yana kullanmasının ardından bir gün elbette birlikte olacağız sözlerini kullandı.

26.03.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-08:59)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta bir süredir devam eden teknik direktör kaosu geçtiğimiz günlerde son buldu. Yönetimin Önder Karaveli ile yola devam etmeme düşüncesinin ortaya çıkması ile birlikte teknik direktör adayları arasında İbrahim Üzülmez de yer almıştı.

Yapılan görüşmeleri doğrulamıştı

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, bu süreçte sık sık Beşiktaş'ta görev yapmayı istediğini, görüşmelerinde Başkan Ahmet Nur Çebi ile devam ettiğini iletmişti.

Teknik direktörlük için iki aday vardı

Beşiktaş yönetiminin teknik direktörlük için İbrahim Üzülmez dışında bir diğer adayı da Fransız teknik adam Valerien Ismael olmuştu.

Valerien Ismael Bjk antremaman

Yönetim Fransız teknik adamı tercih etti

Uzun süren toplantıların ardından Beşiktaş yönetimi teknik direktör konusundaki kararını Valerien Ismael'den yana kullandı. Fransız teknik adam siyah beyazlılarla bir yılı opsiyonlu olacak şekilde toplamda 1.5 senelik anlaşma sağladı.

İbrahim Üzülmez'den ilk açıklama!

Adı Beşiktaş'ta teknik direktörlükle anılan İbrahim Üzülmez, Valerien Ismael ile anlaşma sağlanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada ;

' Belki bugün olmadı lakin sizlerin tabiriyle 'Deli İbrahim'iniz' olarak bir gün elbette birlikte olacağız. Şanlı Beşiktaş'ıma başarılar diliyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal