20.10.2021-10:33 (Son Güncelleme:20.10.2021-10:52)


1

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş sahasında konuk ettiği Sporting'e 4-1 kaybederek gruptaki üçüncü maçında da galibiyet elde edemedi. Portekiz basınında mücadele manşetlere taşındı.



2

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Beşiktaş, grubunda henüz puan ile tanışamadı. Siyah beyazlılar sahasında ağırladığı Portekiz ekibi Sporting'e 4-1 mağlup oldular ve büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Sergen Yalçın'ın öğrencileri fırsatları değerlendiremedi ve Sporting Lizbon'un atakları karşısında etkisiz kaldı.



3

Beşiktaş'ın, Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a kendi evinde farklı bir şekilde mağlup olması Portekiz basınında da geniş yankı uyandırdı.



4

Beşiktaş, zorlu rakibine karşı bu karşılaşmada da Şampiyonlar Ligi'nde puan veya puanlarla tanışamadı. Beşiktaş'ın aldığı mağlubiyet ülkemizde hayal kırıklığı oluştururken, Portekiz'de büyük coşkuyla kutlandı.



5

Bir başka Portekiz basın organı A BOLA, galibiyeti ''Sporting, Beşiktaş'ı İstanbul'da yendi'' açıklamasına yer verdi.



6

Bir başka Portekiz spor gazetesi MAIS FUTEBOL, Sporting Lizbon'un Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyeti ''Aslan, cehennemi dondurdu'' şeklinde verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR