26.02.2022-15:25 (Son Güncelleme:06.03.2022-21:14)


1

Beşiktaş, Fenerbahçe'yi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde eleyen Slavia Prag teknik direktörü Jindrich Trpisovsky ile yakından ilgileniyor.



2

Beşiktaş'ta gelecek sezon çalışmaları devam ederken gündeme oldukça sürpriz bir isim geldi.



3

Yeni hoca konusunda yoğun araştırmaların yapıldığı takımda son olarak gündeme gelen isim ise Slavia Prag teknik direktörü Jindrich oldu. Sarı lacivertlilerin başarılı hocayla yakından ilgilendiği aktarılmakta.



4

Beşiktaş'ın, Slavia Prag Teknik Direktörü Jindrich Trpisovsky'i Fenerbahçe'yi 3-2 yendikleri ve Konferans Ligi'nde son 16'ya kaldıkları maçın ardından çok istediği öğrenildi.



5

Siyah beyazlıların teknik adamla temasa geçtiği ve bu anlamda yakın süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması beklenmekte. Beşiktaş'ın çalıştırıcıyı ikna etmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduğu ise gelen başka bilgiler arasında bulunmakta.



6

Teknik adamın Fenerbahçe'yi UEFA Konferans Ligi'nde başarılı sonuçlarla elemesi ise gündem olmuştu.



7

45 yaşındaki teknik adam Horni takımında başladığı teknik adamlık kariyerine ardından Viktoria Zizkov takımında devam etti. Viktoria Zizkov sonrasında Slovan Liberec takımının yolunu tuttu. Teknik adam 2018 yılında ise şimdilerde yönettiği Slavia Prag takımının başına geçti. Teknik adamın son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi elemesi büyük yankı uyandırmıştı.



8

Başarılı çalıştırıcıyı Beşiktaş'ın çok istediği aktarılırken, yakın zaman içerisinde Çek teknik adamla ilgili önemli gelişmelerin yaşanması gündemde. Siyah beyazlıların teknik adama olan yoğun ilgisi Çek basınında da Türk basınında da geniş yer bulmuş durumda. Siyah beyazlıların gelecek sezonki teknik adam arayışı dikkatli bir şekilde takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR