Beşiktaş Sergen Yalçın'ın Sözleşmesini Uzatıyor!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın sözleşme yenileme görüşmeleri kapsamında bir araya geldi. İki taraf bütün detaylarda anlaştı. Açıklama perşembe günü.

15.06.2021-13:49 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-15:31)

Beşiktaş, Sergen Yalçın konusunda mutlu sona ulaştı. Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın'ın başa baş gerçekleştirdiği sözleşme yenileme görüşmesinin ardından  Yalçın, kendisini siyah beyazlı kulübe bağlayacak şartları kabul etti. Kulüpten gelen bilgilere göre Sergen Yalçın perşembe günü kamuoyuna açıklanacak.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın'ın sözleşme uzatma görüşmeleri yaptığı toplantı sırasında, Yalçın'ın transfer listesindeki isimler hakkında da mini bir görüş alışverişi gerçekleştirildi.

YILLIK 1.6 MİLYON EURO ALACAK

Gelen bilgilere göre, teknik sorumlu Sergen Yalçın, Beşiktaş ile  2 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu sürede yıllık 1.6 milyon euro net ücret alacak.

Sergen Yalçın'ın tüm şartları kabul etmesinin ardından Beşiktaş'ta yaz transfer sürecinde oldukça yoğun günler yaşanacak.

Sezon açılışında kadrosundaki eksiklikleri kapatmış ve transferlerini tamamlamış bir şekilde girmek isteyen kara kartal gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirecek. Bu nedenle, transferde ağırlıklı olarak yıldız isimler  takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal