Beşiktaş Salih Özcan'ın Peşinde

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına ise şimdiden başladı. Rotasını Almanya'ya çeviren Kartal aradığı orta sahayı Köln'de buldu.

11.04.2021-17:22 - (Son Güncelleme: 11.04.2021-17:22) Beşiktaş Salih Özcan'ın Peşinde

Şampiyonluk yolunda mücadelesini sürdüren Beşiktaş'ta yönetim bir yandan transfer çalışmalarını hızlıca sürdürüyor.

Beşiktaş yönetimi önümüzdeki sezon için orta sahaya takviye yapmak isterken Almanya'da 'Yeni İlkay Gündoğan' denilen Salih Özcan için ilk temasların kurulduğu öğrenildi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln'de forma giyen Salih Özcan için Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın olumlu yönde rapor verdiği ve transferin bitirilmesi için yönetim ile görüştüğü ifade edildi.

Alman ekibi ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Salih Özcan, henüz kulübü Köln ile yeni bir sözleşme imzalamazken transfer iddialarını da iyice arttırmış oldu.

Köln altyapısından yetişen ve şu an A Takım'da forma giyen 1998 doğumlu 1,80 boyundaki orta saha, özellikleri bakımından Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman İlkay Gündoğan'a benzetiliyor. Asıl mevkisi merkez orta saha olan Salih Özcan, ön libero ve on numarada da görev yapabiliyor. Sezon sonu ayrılması beklenen Dorukhan'ın boşluğunu Salih dolduracak.

Aynı zamanda Milli takım tercihini ise Almanya'dan yana kullanan Salih Özcan, Alman Milli takımında U15 kategorisinden itibaren düzenli olarak forma giymekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal