Beşiktaş Robert Zulj'un Peşinde!

Bu sezon özellikle 10 numara pozisyonunda büyük problem yaşayan siyah beyazlılar önümüzdeki sezonun kadro planlaması için bu bölgeye büyük bir önem veriyor.

22.04.2021-20:00 - (Son Güncelleme: 22.04.2021-20:00) Beşiktaş Robert Zulj'un Peşinde!

Beşiktaş şampiyonluk yolunda ilerlerken bir yandan da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kadro yapılanması çalışmalarını devam ettiren siyah-beyazlılar, Avrupa’yı tarıyor. Scout ekibinin hummalı bir çalışması sonucunda ortaya çıkan isimlere yönelecek olan Kara Kartal’da öncelik 10 numara oldu.

Adem Ljajic’ten beklenen performansı alamayan Beşiktaş, yeni sezonda Bosna Hersek asıllı Sırp futbolcuyu düşünmüyor. Bonservisine 6.5 milyon Euro ödeyen siyah-beyazlılar, Ljajic’i yok pahasına da elden çıkarmak istemiyor. 29 yaşındaki orta sahayı satmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, Ljajic yerine alternatif ismi de belirlemiş durumda.

BU SEZON PERFORMANSI

Beşiktaş, Bochum forması giyen Robert Zulj’u yakın takibe aldı. Avusturyalı orta saha bu sezon Bundesliga 2’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 29 yaşındaki futbolcu, Bochum formasıyla toplamda 41 maça çıkarken; 14 gol, 19 asist kaydetti.

ROBERT ZULJ'UN KARİYERİ

Avusturya U-21 Milli Takımı'nda 17 maçta 5 gol kaydeden Zulj, Avusturya U-20 Milli Takımı formasını 3 kez terletti. 4 maça çıktığı Avusturya U-19 Milli Takımı'nda 2 gol attı. Avusturya U-18 Milli Takımı'nda ise 5 maçta 1 gole imza attı. Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösterilen Zulj, santrfor pozisyonunda da görev yapabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal