21.06.2022-12:32 (Son Güncelleme:26.06.2022-09:13)


1

Yakın takibe alındı

Yakın takibe alındı

Beşiktaş için geride kalan sezon tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Geride kalan sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan takımda gündeme ise oldukça dikkat çeken isimler gelmekte. Siyah beyazlılar yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefi ve taraftarlarını mutlu etmek için önemli futbolcularla temas halinde. Takımda son olarak yakından takip edilen oyuncu ise Danimarkalı yıldız Philip Zinckernagel oldu.



2

Ülkesi haberleri doğruladı

Ülkesi haberleri doğruladı

Danimarka basını ise konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ülke medyasında çıkan haberlerde Beşiktaş'ın futbolcuya olan ilgisi doğrulandı. Futbolcu geride kalan sezonda kiralık olarak formasını terlettiği Nottingham Forest'ın Premier Lig'e yükselmesinde büyük rol oynamıştı.



3

Performansı alkış aldı

Performansı alkış aldı

Futbolcu geride kalan sezonda kiralık olarak formasını terlettiği Nottingham Forest'ın Premier Lig'e yükselmesinde büyük rol oynamıştı. Futbolcunun ise asıl takımı olan Watford'dan ayrılması beklenmekte.



4

Ligdeki vatandaşları kararını olumlu yönde etkiledi

Ligdeki vatandaşları kararını olumlu yönde etkiledi

Takımından ayrılacak oyuncu için Beşiktaş'ın devreye girdiği ve futbolcunun bu transfere oldukça sıcak baktığı bilgisi var. Futbolcunun Süper Lig'e transfer olmaya sıcak bakmasında vatandaşları olan Victor Nelsson, Andreas Cornelius ve son olarak ise Trabzonspor'un yeni transferi Jens Stryger Larsen'in etkisi bulunduğu aktarılıyor.



5

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Oyuncu kariyerine ise ülkesinin Nordsjael takımında başladı. Ardından Köge ve Helsingör'de oynadı. Kariyer çıkışını ise Norverç'in Bodo takımında yaptı.



6

Watford'a geri döndü

Watford'a geri döndü

Ardından İngiliz ekibi Watford'un yolunu tuttu. Sonrasında İngiltere'nin bir başka takımı olan Nottm Forest'a kiralandı. Son olarak ise kulübüne geri döndü.



7

Çok yönlülüğü göze çarpmakta

Çok yönlülüğü göze çarpmakta

Futbolcunun ana mevkisi sağ kanat olmakla beraber sol kanat ve forvet arkası olarak görev alabiliyor. Bu anlamda çok yönlülüğü dikkat çekiyor.



8

Ellerini çabuk tutmak istiyorlar

Ellerini çabuk tutmak istiyorlar

Oyuncuyla Beşiktaş'ın yanı sıra Yunan ekibi Olympiacos'un da yoğun bir şekilde ilgilendiği bilgisi var. Bu anlamda Beşiktaş transferde hızlı davranmak istiyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR