Beşiktaş milli ara sınavında Buducnost karşısında: Beşiktaş-Buducnost maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’e verilen milli arada hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Karadağ ekibi Buducnost ile hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Siyah beyazlı takım karşılaşmada gülen taraf olmak istiyor. Peki Beşiktaş-Buducnost maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte detaylar…

23.03.2024-10:46 - (Son Güncelleme: 23.03.2024-10:46)

Süper Lig’de şampiyonluk yarışından haftalar önce kopan Beşiktaş, milli ara kapsamında oynayacağı 2 hazırlık maçından ilkinde Karadağ temsilcisi Buducnost’u ağırlayacak. Fernando Santos’un öğrencileri hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası maçları öncesinde en iyi şekilde hazırlanmak için iki karşılaşmadan da kayıpsız dönmeyi hedefliyor. Peki Beşiktaş-Buducnost maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş-Buducnost maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş ile Buducnost’un karşı karşıya geleceği hazırlık mücadelesi 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 16.00’da Nevzat Demir Tesisleri Antrenman Sahası’nda oynanacak. 

Karşılaşma Beşiktaş Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş milli ara sınavında Buducnost karşısında: Beşiktaş-Buducnost maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Buducnost maçının ardından Beşiktaş, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Hazırlık karşılaşması 28 Mart Perşembe günü saat 16.00’da başlayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal