12.08.2021-18:33 (Son Güncelleme:09.09.2021-14:15)


1

Beşiktaş'ta forvet transferindeki belirsizlik ortadan kalkıyor. Süper Lig'e Çaykur Rizespor galibiyeti ile başlayarak moral depolayan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Michy Batshuayi transferinde imzaları attı.



2

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'e evinde oynadığı Çaykur Rizespor karşılaşmasında aldığı 3-0'lık galibiyetle başlarken forvet transferinde belirsizlik yaşayan siyah beyazlıların bu problemi önümüzdeki hafta içerisinde çözeceği öğrenildi.



3

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Başkan Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmelerde forvet transferi için Diego Costa ile problemler yaşanması ve bu transferin rafa kaldırılmasıyla birlikte ilk sırada yer alan isim Michy Batshuayi olmuştu.



4

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın önümüzdeki sezonun kadrosunda görmek istediği Belçikalı golcü Michy Batshuayi için Beşiktaş yönetimi tüm mali şartlarını zorlayacak.



5

27 yaşındaki Belçikalı golcü Michy Batshuayi için İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ile görüşmelere başlayan Beşiktaş yönetimi İngilizlerin mevcut kadrosunda görmeyi düşünmediği Michy Batshuayi'ye resmen talip oldu.



6

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan 27 yaşındaki golcü oyuncu için Beşiktaş yönetimi oyuncunun önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini transferde bir avantaj haline getirerek oyuncunun bonservis ücretindeki rakamı düşürmek istiyor.



7

Belçikalı golcü Michy Batshuayi'yi bonservisi ile birlikte takıma katmak isteyen Beşiktaş yönetiminin B planının ise tecrübeli golcüyü sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ta İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ile görüşmelerin oldukça olumlu geçtiği öğrenildi.



8

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın önümüzdeki sezon planlamaları arasında çok önemli bir yerde olduğunu ifade ettiği Belçikalı golcü Michy Batshuayi için Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi çok yoğun bir mesai harcayarak transferi bitirmek istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR